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Frecuency and species of Campylobacter spp. in broiler at three levels of the poultry production chain of Costa Rica
(International Journal of Current Research, 2019-02-28)
Campylobacter spp. is one of the main bacteria that cause food borne illness. Many of these cases are caused by C. jejuni and C. coli, which are transmitted mainly by poultry. A cross-sectional study, conducted between ...
Antimicrobial resistance and genetic diversity of Campylobacter spp. isolated from broiler chicken at three levels of the poultry production chain in Costa Rica
(International Association for Food Protection, 2021-07-29)
Campylobacter spp. are considered the most common bacterial cause of human gastroenteritis, one of the four main causes of diarrheal disease worldwide, and they are one of the main foodborne pathogens causing hospitalizations ...
Conceptos sobre inocuidad en la producción primaria de la leche.
(Universidad Nacional, Costa Rica, 2015-10-28)
La producción primaria de la leche es uno de los eslabones más importantes a lo largo de la
cadena de producción, tratamiento y manejo de la leche y sus subproductos; así, debe asegurarse que la
leche sea producida por ...
Factores asociados a la contaminación con Campylobacter spp. termotolerante en pollos de engorde, en tres niveles de la cadena avícola, para consumo humano en Costa Rica.
(Universidad Nacional, Costa Rica, 2016)
Campylobacter spp. es una bacteria destacada por ser causa frecuente de infecciones
transmitidas por alimentos, tanto en países desarrollados como en vías de desarrollo. Se realizó un
estudio transversal, entre marzo y ...