Now showing items 1-6 of 6

    • Analysis of the most common causes of viscera condemnation in pigs (liver, kidney, heart), in a slaughterhouse of Costa Rica, and its economical implication 

      Mateus Vargas, Rafael Hernan; Jiménez-Loaiza, EM; Alfaro-Zúñiga, CE; Passos Pequeno, Andréia (M. & H. Schaper GmbH & Co., 2011)
      This is an analysis of the causes and costs of rejection of viscera from the daily post-mortem meat inspection records from a slaughterhouse located in the Metro politan area of the Central Valley. The records examined ...
    • Anatomía de los cortes de carne: posta de cuarto 

      Passos Pequeno, Andréia (Universidad Nacional, Costa Rica, 2020-05-25)
      Descripción del deshuese del cuarto posterior de la res para la obtención de la posta de cuarto.
    • Anatomía de los cortes de carne: retirada de los huesos coxal y sacro 

      Passos Pequeno, Andréia (Universidad Nacional, Costa Rica, 2020-05-25)
      Video descriptivo del deshuese del cuarto cuarto posterior de la res: retirada de los huesos coxal y sacro.
    • Anatomía topográfica del caballo: cabeza 

      Alvarado Barzuna, Rubén; Mata Masís, María; Méndez Zamora, Juliana; Montero White, Valery; Passos Pequeno, Andréia (Universidad Nacional, Costa Rica, 2019-12-01)
      The objective of this video is to show the dissection of the horse's head, using the dissection protocol created by Dr. Andréia Passos Pequeno and used in the Animal Anatomy laboratory of the School of Veterinary Medicine.
    • Anatomía topográfica del cerdo: cabeza 

      Viloria Hernández, Rebeca Melissa; Coto Sanabria, Sofía; Vega Alfaro, Jazmín Fiorella; Cendra Villalobos, Estefanía; Vigil Esquivel, Daira Jimena; Chaverri Esquivel, Laura; Serrano Alfaro, Heiner Fabricio; Passos Pequeno, Andréia (Universidad Nacional de Costa Rica, 2020-04-14)
      El objetivo del presente video es mostrar la disección de la cabeza del cerdo, mediante el protocolo de disección creado por la Dra. Andréia Passos Pequeno y utilizado en el laboratorio de Anatomía Animal de la Escuela de ...
    • Anatomía Topográfica del cerdo: Cuello 

      Viloria Hernández, Rebeca Melissa; Coto Sanabria, Sofía; Vega Alfaro, Jazmín Fiorella; Cendra Villalobos, Estefanía; Vigil Esquivel, Daira Jimena; Chaverri Esquivel, Laura; Serrano Alfaro, Heiner Fabricio; Passos Pequeno, Andréia (Universidad Nacional, Costa Rica, 2020-04-14)
      The objective of this video is to show the dissection of the pig's neck, using the dissection protocol created by Dr. Andréia Passos Pequeno and used in the Animal Anatomy laboratory of the School of Veterinary Medicine.